Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@11:25:42 GMT

علت های سردرد دربارداری

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۵۶۸۹

معمولا خانمی که در سه ماهه سوم دچار سردرد می شود فشارخونش بالاست و پروتئین زیادی از ادرارش دفع می شود. از مشخصات این سردردها این است که با مصرف مسکن های معمولی بهبود پیدا نمی کنند و ادامه دارند. ناطقان:  میگرن: افرادی که سابقه میگرن داشته اند، ممکن است با باردارشدن سردردهایشان افزایش یا کاهش یابد.

 

سردرد میگرن ممکن است به دلیل استرس، شرایط محیطی گرم یا پرنور، خستگی، بی خوابی یا موادغذایی هیستامین دار مثلا تخم مرغ و گوجه فرنگی شروع شود بنابراین خانم هایی که قبلا سابقه میگرن داشته اند و حالا می خواهند باردار شوند بهتر است قبل از اقدام به بارداری به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنند تا علت میگرن آنها تشخیص داده شود و تا حدامکان از تاثیر آن بر بروز سردرد پیشگیری شود زیرا در دوران بارداری امکان افزایش شدت و تکرر این سردردها وجود دارد که به مسکن های معمولی هم جواب نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا اگر کسی با قرار گرفتن در نور شدید آفتاب یا شلوغی، دچار سردرد می شود، بهتر است مراعات کند تا در دوران بارداری دچار این سردردهای شدید نشود تا بخواهد از مسکن استفاده کند.

 

۲) اشکالات بینایی: در این حالت خانم باردار باید به پزشک متخصص چشم مراجعه کند.

 

۳) سینوزیت: در فصل زمستان شایع است که معمولا در پیشانی و گونه ها ایجاد می شود و صبح ها شدیدتر است. این خانم ها اغلب از ترشحات چرکی و خلط مداوم شکایت دارند که حتما باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنند.

 

۴) سردردهای مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی: این سردردها خطرناک اند و معمولا در سه ماهه دوم و به خصوص در سه ماهه سوم و هفته های آخر بارداری دیده می شوند. مسمومیت بارداری و فشارخون بالا از تهدیدهای جدی برای خانم های باردار است و مهم ترین علل مرگ ومیر مادران است بنابراین سردرد در سه ماهه سوم باید جدی گرفته شود.

 

۵) سردردهای سه ماهه سوم: معمولا خانمی که در سه ماهه سوم دچار سردرد می شود فشارخونش بالاست و پروتئین زیادی از ادرارش دفع می شود. از مشخصات این سردردها این است که با مصرف مسکن های معمولی بهبود پیدا نمی کنند و ادامه دارند. اگر خانمی در سه ماهه سوم دچار سردرد می شود و فشارخون و دفع پروتئین ادراری او بالاست باید حتما به پزشک مراجعه کند و احتمال ابتلا به مسمومیت بارداری را بررسی کند و در صورت مثبت بودن این احتمال به طور جدی تحت مراقبت قرار بگیرد، بستری شود و تصمیمات جدی برایش صورت گیرد.

 

۶) کاهش قندخون (هایپوگلایسمی).

مسکن مجاز در دوران بارداری: تنها مسکنی که مادران در دوران بارداری مجازند مصرف کنند آن هم به میزان محدود قرص استامینوفن معمولی و بدون کدیین است که متاسفانه تاثیر چندانی بر سردرد میگرنی ندارد.

 
برچسب ها: سردرد ، ناطقان ، بارداری ، زایمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سردرد ناطقان بارداری زایمان دوران بارداری سه ماهه سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید

به گزارش قدس آنلاین، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۳۷۷ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه های ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۵۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲۶۹ میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل ۲۲۴ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

اما واردات هند از ایران در ماه های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره ۱۳۴ میلیون دلار برنج، ۶۰ میلیون دلار کنجاله، ۱۸ میلیون دلار میوه و ۷ میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ بوده‌اند. هند ۵۸ میلیون دلار میوه، ۱۷ میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و ۱۱ میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • (ویدئو) میگرن چیست؟
  • میگرن چیست؟ (فیلم)
  • ببینید | میگرن چیست؟
  • میگرن چیست؟ + فیلم